Haram VGS > Nyheiter

Språkreise - Frankrike, siste nytt!

Hei, her kommer siste rapport fra franskklassen i Paris, opplevelsene våre på torsdag.

Språkreise - Tyskland

Tyskgruppa oppheld seg denne "språkreiseveka" i Berlin :)

Ny post herfrå! Her er det mykje flott å sjå og oppleve parallelt med språkopplæringa.

Språkreise - Frankrike, meir nytt

Hei igjen. Vi holder tempo oppe her i Paris :)

Språkreise - Frankrike

"Språkreiseveka" på HVS er i gong, og gjengen i Paris har allereie sendt heim sitt første "reisebrev". Og fleire vart det ...

Belgisk kulturoppleving

Ei veke i Belgia gir mange inntrykk - positive opplevingar og mykje nytt å lære!

Havromkampen, korleis gjekk det?

Joda, det skal du få vite!

Torsdag og fredag, 14. - 15. mars, var, som sagt, elevane som tek faget Teknologi og Forskningslære ved Haram Vidaregåande Skule, på tur til Trondheim for å ta del i konkurransen «Skipsdesigneren».

Det skulle vise seg å verte ei reise med stor suksess!!

"Kampen om havrommet"

Det er klart for årets Ocean Space Race!

Og vi har ein spent gjeng på veg oppover til Trondheim og NTNU. Der skal dei delta på konkurransen arrangert for elever i den videregående skole med «Teknologi og forskningslære» på timeplanen.

Krafttak mot kreft 2019

KRAFTTAK MOT KREFT - GI FOR LIVET MED HARAMRUSSEN.

Kreft rammar 1/3 av den norske befolkninga. Av dei døyr 10 000 kvart år. Det er 10 000 for mykje.

HVS-stand på Haramskonferansen

Haramskonferansen er ein regional næringskonferanse på Sunnmøre som vert arrangert av Haram Næring og Innovasjonsforum i samarbeid med ÅKP og Haram kommune.

OPEN SKULE 2019

Vi vil gjerne vise fram skolen vår og kva vi til dagleg held på med, så torsdag 31.januar arrangerer vi Open skule.

Denne torsdagsettermiddagen har vi ope for publikum, inviterer inn våre samarbeidspartnarar og bedrifter i nærmiljøet, og held aktiviteten i gong på klasserom og verkstader utover kvelden.

Stikk gjerne innom!