Haram VGS > Nyheiter

Utdanningsval er vel gjennomført

I veke 45 og 46 var det periodevis ekstra fullt, både i klasserom, korridorar og kantine (!) her på Haram vidaregåande skule. Smilande 10.klassingar var både å sjå og høyre i mange klasserom dei to dagane dei var på besøk.

Utdanningsval 2014

Utdanningsval 2014 er i gong og HVS tar i mot 10.klassingar frå ulike ungdomsskular både i veke 45 og i veke 46.

Les meir

Comenius-prosjektet er inne i siste fase: Udine er vert for elevar frå Edinburgh og Haram

Dette prosjektet har tema karriererettleiing som overbygging. Dei involverte elevane får gjennom ulike oppgåver og oppdrag innblikk i korleis dei sjølve forheld seg til utdanning og karriereval, dei får diskutert ulike karrierevegar, sjølvsagt med høve til samanlikning mellom dei ulike landa, og dei får prøve seg i nokre praktiske situasjonar. Her kan nemnast teamarbeid i ein design- og produksjonssituasjon, samt prøve seg ut i eit relativt realistisk jobb-intervju. Spennande saker!

Les meir

Mykje skjer denne veka for elevar på HVS

Veke 39, 2014

Les meir

Elevane vel å støtte opp om eit eige hjelpeprosjekt i Kenya

Elevrådet ved haram vidaregåande skule valde i fjor at i dette skuleåret skulle dei ta eit tak til støtte og hjelp for eit hjelpeprosjekt i Kenya, igangsett og dreve av folk frå Haram.

Barcelona - 2ST får bruke spansk i rett miljø

Elevar på Vg2 ST er på språktur til Barcelona, og her er eit av livsteikna derfrå!

Les meir

OKHaram og HVS i godt samarbeid

60 elevar ved Haram vidaregåande skule har fått nye kjeldressar med Opplæringskontoret, skriv lokalavisa Nordre 09.09. etter å ha vore oppe på HVS og fått sjå dei flotte, oppdressa TP-elevane.

Rekordmange har fått lærlingekontrakt

Det blir satsa på lærlingane i distriktet. Dette viser tal på nye lærekontraktar.

Fjelldag onsdag 10.september!

HESTEN eller SYNNALANDSHORNET ?
Det er opp til deg ('',)

Elevrådsmøte i veke 36

Då er skuleåret difinitivt starta opp, og med det kjem nye oppgåver og ansvar - og etablering av nytt elevråd. I alle klassar skal det i løpet av oppstarten av neste veke vere valt tillitselev med vararepresentant. Desse er herved invitert til elevrådsmøte: