Haram VGS > Nyheiter

Går det an å bake på tysk?

Ja det gjer det.

Julepølser (?), med brød

Jul på kjemilab'n fortset, no med gjengen på Vg1 TPTIP.

Jul på kjemilab'n

Er det snart jul, så er det snart jul - men fagleg skal det vere!

A Scottish insight

Elevar frå Haram VGS har vore på utveksling i Skottland.

Hosting foreigners

Utvekslingselevar få Skottland har vore på besøk.

Heildagsprøver rett om hjørnet!

Planen er no klar, og oppsettet over datoar for dei ulike heildagsprøvene finn du her til høgre.

Velkomen til Utdanningsval 2017

Utdanningsval vert gjennomført i veke 46.
Opplegget er retta mot 10. klassingar frå Haram og Sandøy. I tillegg får skulen besøk av elevar frå andre kommunar, elevar som mellom anna vil bli betre kjent med TAF-ordninga.

Fagrom - ny oversikt!

Etter justering av timeplanane, gjeldande frå måndag 23.10, er det og gjort nokre endringar på FAGROM-planen.

Prøveplan er klar!

På HVS blir det sett opp ein prøveplan for alle klassar, ein ny for kvar termin. No ligg 1.termin sin prøveplan ute under fanen Nyttig informasjon, sjå øvst på sida.

Sosial fjelltur i Gjersetdalen

Med skulestart følgjer mykje stillesitting og inntak av masse informasjon, også ved HVS. Men etter to slike dager, var det godt å kunne ta beina fatt, småprate med nye, eller gamle, klassevenner og trekke inn frisk luft i flotte naturomgjevnader. HVS-gjengen lagde kø innover grusvegen mot sørenden av Gjersetvatnet!